Mobilní sauny jako fenomén doby.

 Popularita mobilních saun umožňujících saunování na různých místech dle vlastního svobodného rozhodnutí celosvětově nebývale roste. Samozřejmě, že pro mnoho lidí bude stále pohodlnější využívat služeb a luxusu dnešních saunových megacenter, různých wellnesů či domácích saun. Ovšem na druhé straně raketově roste počet tzv. freesaunerů, kteří objevili kouzlo a jedinečný zážitek ze saunování v přírodě, svobodu a volnost, možnost postavit si vlastní saunu během pár minut, kdekoliv to jde. 

Díky novým technologiím a použitým patentovaným materiálům byl výrobce značky MORZH tzv. game-changerem ve světě saunování. Dosud byly na trhu pouze mobilní stanové sauny z jednovrstvých materiálů, které jsou sice taktéž použitelné pro přírodní saunování, zdaleka ale nedosahují takových kvalit jako právě MORZH sauny. Díky tomu zaznamenává výrobce obrovský zájem z celého světa, MORZH sauny se úspěšně prodávají v Rusku, Evropě i USA.

Nebývalé popularity dosáhl MORZH v Japonsku, kde dokonce vzniklo hnutí Sauna Lovers Movement, které intenzivně popularizuje nový způsob saunování a "saunovou turistiku". 

 

Zde se můžete podívat, jak si Japonci saunu dokáží užít :) https://www.youtube.com/watch?v=CMZ6q-pPAvI

Nakódoval Shoptetak.cz